Dette sier kundene
 • – For meg betydde det er nytt liv! Før Heidi begynte med Femarelle hadde hun om lag 20 hetetokter i døgnet. – Jeg hadde det ikke bra. Inni meg kjente jeg på en diffus uro, jeg var plaget med hjertebank og væskeansamlinger i tillegg til hetetoktene. Nattesøvnen ble amputert, noe

  Heidi H. S.

 • – Det føltes som om livet kunne begynne igjen! Wenche fikk osteoporose i 30-årene, og fikk beskjed om å begynne med medisiner. Hun fikk en blanding av kalsium og vitamin D, som førte til kløe og utslett. Hun fikk også en sterkere medisin som hun måtte kutte ut etter to uker

  Wenche H. M.

 • Jeg er kjempefornøyd!!! Femarelle virket etter kun 2 dager, og jeg har omtrent ALDRI hetetokter lengre! Halleluja! 😀 Det er bare helt fantastisk! (Bingo på første forsøk!) Livskvaliteten er bare blitt så mye bedre! Tusen takk for hjelpen! Anbefaler derfor dette til alle andre som har ubehag i overgangsalder.  

  Wenche

 • Jeg valgte Femarelle fordi jeg prøvde østrogen og ble dårlig av det, og hadde hørt mye positivt om Femarelle. Jeg føler at det hjelper svært godt på nattesvette og humør. Jeg fikk kjennskap til Femarelle gjennom blader, og har flere venninner som har god nytte av det.  

  K. Pedersen

 • Jeg er 45 år og fikk plutselig hetetokter og sov dårlig om nettene for jeg var så varm. Jeg kunne ikke bruke hormoner pga. migrene. Så hørte jeg om Femarelle og min verden er forandret til det bedre. Er så takknemlig for at dette virker. Jeg har nå brukt Femarelle i

  B. M.

 • Contact Us

  Get Updates